Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka, technik farmaceutyczny. Aktualnie doktorantka Szkoły Doktorskiej SGGW w Warszawie w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Kilkukrotna prelegentka otwartych wykładów, a także konferencji krajowych i ogólnopolskich. Doświadczenie zdobywała na studiach i stażach naukowych za granicą. Jej zainteresowania skupiają się na zdrowym żywieniu, farmakologii oraz toksykologii, co stara się łączyć w swoich wykładach.
Radosław Bogusz
Absolwent Wydziału Technologii Żywności SGGW w Warszawie na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Aktualnie doktorant Szkoły Doktorskiej SGGW w Warszawie w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Kilkukrotny prelegent otwartych wykładów na temat zdrowego odżywiania, a także konferencji krajowej oraz ogólnopolskich. Doświadczenie zdobywał na stażach naukowych w ramach projektów badawczo-rozwojowych oraz licznych kursach i warsztatach.
Wstęp wolny dla słuchaczy SUTW.

źródło: SOK [ja]